diumenge, 5 d’octubre del 2014

Fruits de l'educació musical: Cor Lutiana i Cobla l'Arbucienca

La nostra tasca educativa musical treballa per al mitjà i llarg termini. Els fruits de l'educació no es cullen en poc temps sinó que van dotant de persones amb sensibilitat i cultura musicals el nostre entorn i generen el que seran les formacions musicals del futur. Com que el nostre camí recorregut ja té llarga trajectòria, ja fa temps que recollim aquests fruits. Us en volem destacar dos exemples que han tingut un protagonisme recent però que  porten molts anys de feina, esforç i constància al darrere: El Cor Lutiana i la Cobla l'Arbucienca. 
El Coral Lutiana, com ja deveu saber, ha estat seleccionada i obtingut gran èxit en la seva participació al concurs Oh Happy Day de TV3, per al qual cosa les felicitem. Aquest cor aplega cantants femenines d'Arbúcies i Sant Hilari i està dirigida per en Quim Riumalló i la Sílvia Brugués, dos antics alumnes de l'Escola de Música.  

.


+ informació: Cor Lutiana

Per altra banda cal destacar també la irrupció d'una nova cobla sorgida de les inquietuds dels músics d'Arbúcies, la Cobla Arbucienca, amb músics com l'Isaac Tresens, en Pep Montsant, Clara Ribatallada, etc. també sorgits de la nostra escola, la qual cosa ens omple de satisfacció al mateix temps que omple un buit en el panorama musical i cultural. 


+ informació: Cobla l'Arbucienca
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escola de Música Mestre Lluís Torres

Aula de música de Sant Hilari